Team Tandartspraktijk de Waard

undefinedAnnelies de Waard, tandarts

Is afgestudeerd in Nijmegen in 2002. Zij heeft in verschillende praktijken in Breda en omgeving gewerkt en is 2 jaar bezig geweest met de opzet van een promotie-onderzoek naar tanderosie.
In januari 2008 heeft ze de praktijk van tandarts Hubert van Blijenburgh in Terheijden overgenomen en in mei 2009 is deze praktijk voortgezet in een volledig nieuw praktijkpand.

Sinds 2014 voert ze ook orthodontische behandelingen uit omdat ze een 2-jarige orthodontie-opleiding heeft gevolgd.

undefinedDebby van Marrewijk, tandarts

Is afgestudeerd in Nijmegen in 2003. Mevrouw van Marrewijk heeft sindsdien in Nederland in verschillende praktijken gewerkt en is sinds juni 2009 werkzaam bij tandartspraktijk de Waard. Hier voert zij met name de algemene tandheelkunde uit. Daarnaast werkt zij sinds 2012 bij Amarant in Tilburg en heeft zij van september 2008 tot juni 2010 een differentiatie-opleiding gevolgd tot Tandarts-Gehandicaptenzorg.

Profiel op Linked in

 

undefinedSusan van Gelder, tandarts

Is afgestudeerd als tandarts in Nijmegen in juli 2011. Kort daarna is ze bij ons komen werken als “algemeen tandarts” en omdat het ons allemaal zo goed bevalt is ze nooit meer weg gegaan! Door haar geduldige en klantgerichte aanpak zorgt Susan ervoor dat iedereen zich bij haar op het gemak voelt, ook kinderen en angstige patiënten!

 

 

 

undefined

Sandra, balie-medewerkster

Werken bij een tandartspraktijk? Ik niet!
Dat dacht Sandra tot 2007. Er blijkt een uitzondering te zijn.
Het aanbod om te mogen werken in een leuk, gezellig, jong team met afwisselende administratieve werkzaamheden kon ze niet weigeren.
Resultaat: Dus toch werkzaam in een tandartspraktijk waar ze het ontzettend naar haar zin heeft.

 

 

undefinedLinda, paropreventie-assistente

Linda is al meer dan 25 jaar werkzaam in onze tandartspraktijk en is dus ooit gestart bij de vorige eigenaar van de praktijk. Het feit dat zij al zo lang bij ons werkt zegt genoeg! Voor uitgebreide gebitsreiniging, behandeling van tandvleesontsteking en uitleg over het krijgen en houden van een gezonde mond kunt u bij Linda in de stoel terecht komen.

Tandartsassistente opleiding MBO 4, periode 1985/1988, diploma 
Preventieassistente, periode 2000, diploma 
Anesthesie, periode 2012, diploma 


Wilma, preventie-assistente, ortho-assistente

Wilma is als tandartsassistente gestart bij de vorige praktijkeigenaar en dus ook al vele jaren werkzaam bij ons.

Wilma voert uitgebreide gebitsreiniging uit en kan u goed informeren over het bereiken en behouden van een gezonde mond. Ook voert zij als orthodontie-assistente beugelbehandelingen uit onder begeleiding van de tandarts.

Tandartsassistente, periode 2001/2003, diploma
Preventieassistente, periode 2007/2008 diploma
Ortho-assistente, periode 2014/2015, diploma/certificaat

undefinedNadia, (ortho)-assistente

Nadia is sinds het behalen van haar diploma werkzaam in onze praktijk en eigenlijk kan zij alles! Ze assisteert aan de stoel en regelt allerlei “randzaken” om alles in de praktijk gestroomlijnd te laten verlopen.

Nadia voert bij controles beperkte gebitsreiniging uit en als orthodontie-assistente beugelbehandelingen onder begeleiding van de tandarts.

Tandartsassistente, periode 2003/2008, diploma
Supragingivaal tst verwijderen, periode 2010, certificaat
Ortho-assistente, periode 2014/2015, diploma/certificaat


Nikki, (preventie)-assistente

Nikki is sinds het behalen van haar diploma werkzaam in onze praktijk. Zij assisteert aan de stoel en voert uitgebreide gebitsreiniging uit, ook kan zij u goed informeren over het bereiken en behouden van een gezonde mond.

Tandartsassistente, periode 2006/2010, diploma
Lokale anesthesie, periode 2012, diploma
Preventieassistente, periode 2013, diploma

 Bianca Schepens, assistente

Bianca heeft in 2014 en 2015 stage gelopen bij Tandartspraktijk de Waard en is in dienst per 16 april 2015 omdat tijdens de stage al bleek dat ze een zeer goede “aanwinst” voor onze praktijk zou zijn! Helaas ontbreekt Bianca nog op onze mooie groepsfoto..

Bianca assisteert aan de stoel en helpt de rest van het team om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen in de praktijk.
Opleiding tandartsassistente, periode 2012/2015 (diploma mei 2015)

 

 

Mandy Ossevoort, assistente

Mandy werkt ruim 2 jaar als tandartsassistente en is sinds augustus 2019 werkzaam in onze praktijk. 

Mandy assisteert aan de stoel en uiteraard helpt ze de rest van het team om alles in goede banen te leiden en uw verblijf bij ons zo aangenaam mogelijk te maken.                                                                                                                                          

 

John Gouriye, mondhygiënist

John is mondhygiënist en sinds juli 2019 werkzaam in onze praktijk. John helpt de mondgezondheid van de patiënten in onze praktijk naar een hoger niveau doordat hij zich enthousiast inzet voor de behandeling van tandvleesproblemen. Ook behandeld John kleine gaatjes in het volwassen gebit.