Nieuws

Van oktober 2022 tm februari 2023 zwangerschapsverlof Tandarts van Gelder en Tandarts Ijdo!

In deze periode zullen Tandarts Kootstra en Tandarts Oerlemans hun werkzaamheden overnemen.

Wijziging facturen CZ verzekerden!!

Door een beleidswijziging van CZ kunnen wij niet meer rechtstreeks bij CZ declareren. U ontvangt uw factuur voortaan via Infomedics of u betaalt meteen na de behandeling per PIN aan de balie. Dit geldt voor alle verzekeringen die onder CZ vallen:

  • CZ
  • Ohra
  • Nationale Nederlanden
  • Just

Online controle afspraak maken

Vanaf 1 januari 2019 kunt u uw controle afspraken online inplannen in onze agenda. Wacht uw oproep per e-mail af en de rest wijst zich vanzelf. Indien u een controle gecombineerd met een gebitsreiniging wenst dan moet u dat nog gewoon telefonisch inplannen.

Controle afspraak combineren met gebitsreiniging

Wist u dat u uw controle afspraak (bijna) altijd kunt combineren met de gebitsreiniging? Dat scheelt u een extra bezoek. Wanneer u meteen als u de stoelt uitkomt een nieuwe afspraak maakt voor de controle dan plant u de gebitsreiniging er meteen bij!

Beugels

Naast de beugelbehandeling met brackets die wij sinds 2014 aanbieden kunt u nu ook bij ons terecht voor een onzichtbare beugel. Wilt u op een verantwoorde wijze uw tanden recht laten zetten? Bel ons dan voor een consult voor advies.

Het moderne en zeer geavanceerde bracketsysteem:

Insignia bracket beugel

De onzichtbare beugel:

Onzichtbare Spark beugel

Wet AVG

Tandartspraktijk de Waard verwerkt medische gegevens van patiënten. Vanwege de gevoeligheid van deze gegevens hebben wij uw privacy hoog in het vaandel staan. In ons privacyregelement kunt u lezen welke persoonsgegevens wij verwerken en waarvoor. Tevens staat erin opgenomen welke rechten u heeft als betrokkene. Mocht u vragen hebben of uw rechten willen uitoefenen dan kunt u tijdens openingsuren bellen met de praktijk.

Volledig privacy reglement