Nieuws

Online controle afspraak maken

Vanaf 1 januari 2019 kunt u uw controle afspraken online inplannen in onze agenda. Wacht uw oproep per e-mail af en de rest wijst zich vanzelf. Indien u een controle gecombineerd met een gebitsreiniging wenst dan moet u dat nog gewoon telefonisch inplannen.

Controle afspraak combineren met gebitsreiniging

Wist u dat u uw controle afspraak (bijna) altijd kunt combineren met de gebitsreiniging? Dat scheelt u een extra bezoek. Wanneer u meteen als u de stoelt uitkomt een nieuwe afspraak maakt voor de controle dan plant u de gebitsreiniging er meteen bij!

Beugels

Naast de beugelbehandeling met brackets die wij sinds 2014 aanbieden kunt u nu ook bij ons terecht voor een onzichtbare beugel. Wilt u op een verantwoorde wijze uw tanden recht laten zetten? Bel ons dan voor een consult voor advies.

Het moderne en zeer geavanceerde bracketsysteem:

https://www.youtube.com/watch?v=KaOGtt6IQio

De onzichtbare beugel:

https://www.youtube.com/watch?v=gQdr4dw1eNQ

Wet AVG

Tandartspraktijk de Waard verwerkt medische gegevens van patiënten. Vanwege de gevoeligheid van deze gegevens hebben wij uw privacy hoog in het vaandel staan. In ons privacyregelement kunt u lezen welke persoonsgegevens wij verwerken en waarvoor. Tevens staat erin opgenomen welke rechten u heeft als betrokkene. Mocht u vragen hebben of uw rechten willen uitoefenen dan kunt u tijdens openingsuren bellen met de praktijk.

Volledig privacy reglement