Nieuws

Vanaf dinsdag 17 maart 2020 is onze praktijk tot nader order alleen geopend voor spoedgevallen en zaken die echt niet kunnen wachten ter voorkoming van verdere verspreiding van het coronavirus in Nederland. Het peil van hygiëne is bij ons altijd uitstekend geweest. Toch zien wij het als onze maatschappelijke verantwoordelijkheid om er alles aan bij te dragen mogelijke overdracht van het virus te voorkomen. 

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om een nieuwe afspraak te maken.

De praktijk is wel bereikbaar voor pijnklachten bij niet-coronapatiënten. Wij verzoeken u aub eerst telefonisch contact met ons op te nemen en niet zomaar naar de praktijk te komen.

Wij hebben vertrouwen in uw begrip. Blijf gezond en hopelijk zien wij elkaar weer snel!

Online controle afspraak maken (momenteel niet mogelijk ivm coronavirus)

Vanaf 1 januari 2019 kunt u uw controle afspraken online inplannen in onze agenda. Wacht uw oproep per e-mail af en de rest wijst zich vanzelf. Indien u een controle gecombineerd met een gebitsreiniging wenst dan moet u dat nog gewoon telefonisch inplannen.

Controle afspraak combineren met gebitsreiniging

Wist u dat u uw controle afspraak (bijna) altijd kunt combineren met de gebitsreiniging? Dat scheelt u een extra bezoek. Wanneer u meteen als u de stoelt uitkomt een nieuwe afspraak maakt voor de controle dan plant u de gebitsreiniging er meteen bij!

Beugels

Naast de beugelbehandeling met brackets die wij sinds 2014 aanbieden kunt u nu ook bij ons terecht voor een onzichtbare beugel. Wilt u op een verantwoorde wijze uw tanden recht laten zetten? Bel ons dan voor een consult voor advies.

Het moderne en zeer geavanceerde bracketsysteem:

https://www.youtube.com/watch?v=KaOGtt6IQio

De onzichtbare beugel:

https://www.youtube.com/watch?v=gQdr4dw1eNQ

Wet AVG

Tandartspraktijk de Waard verwerkt medische gegevens van patiënten. Vanwege de gevoeligheid van deze gegevens hebben wij uw privacy hoog in het vaandel staan. In ons privacyregelement kunt u lezen welke persoonsgegevens wij verwerken en waarvoor. Tevens staat erin opgenomen welke rechten u heeft als betrokkene. Mocht u vragen hebben of uw rechten willen uitoefenen dan kunt u tijdens openingsuren bellen met de praktijk.

Volledig privacy reglement