Nieuws

Beugels

Naast de beugelbehandeling met brackets die wij sinds 2014 aanbieden kunt u nu ook bij ons terecht voor een onzichtbare beugel. Wilt u op een verantwoorde wijze uw tanden recht laten zetten? Bel ons dan voor een consult voor advies.

Het moderne en zeer geavanceerde bracketsysteem:

http://www.youtube.com/watch?v=lxLREXfrNAc

De onzichtbare beugel:

https://www.youtube.com/watch?v=gQdr4dw1eNQ

Naamswijziging factoringkantoor:  UwNota.nl wordt Infomedics (dit geldt niet voor CZ verzekerden en patienten die per PIN betalen)

U ontvangt vanaf februari 2017 rekeningen met daarop de naam en het logo van Infomedics. Als u meer informatie wilt over uw rekening kunt u daarvoor vanaf nu terecht op www.infomedics.nl. De IBAN blijft hetzelfde.  Als u van uwnota.nl digitale facturen krijgt, ontvangt u die vanaf nu van Infomedics. 

Hoe werkt digitaal factureren bij Infomedics? (dit geldt niet voor CZ verzekerden en patienten die per PIN betalen)

Als uw mobiele telefoonnummer en e-mailadres bij ons bekend zijn, biedt Infomedics u de mogelijkheid om uw rekeningen voortaan online af te handelen. Na uw bezoek aan onze praktijk ontvangt u van Infomedics een papieren rekening én een e-mail waarin u wordt uitgenodigd een account aan te maken op www.infomedics.nl. Bij het aanmaken van uw account wordt u stap voor stap begeleid.

Liever op papier? (dit geldt niet voor CZ verzekerden en patienten die per PIN betalen)

U bent natuurlijk niet verplicht uw rekeningen per e-mail te ontvangen. U bepaalt dat zelf. Wilt u uw rekening liever niet online afhandelen? Betaal dan de papieren rekening die u van Infomedics ontvangt.