Nieuws

Wijziging facturen CZ verzekerden!!

Door een beleidswijziging van CZ controleren wij niet meer of uw behandelingen vergoed worden vanuit uw aanvullende tandverzekering. Dit geldt voor alle verzekeringen die onder CZ vallen:

  • CZ
  • Ohra
  • Nationale Nederlanden
  • Just

Omdat we niet meer controleren op vergoeding ontvangt u de rekeningen voor het totaalbedrag van uw behandeling(en) per post of e-mail of pint u aan de balie. Om alsnog een vergoeding vanuit uw aanvullende tandverzekering te krijgen moet u de rekening zelf declareren bij uw zorgverzekeraar.

Online controle afspraak maken

Vanaf 1 januari 2019 kunt u uw controle afspraken online inplannen in onze agenda. Wacht uw oproep per e-mail af en de rest wijst zich vanzelf. Indien u een controle gecombineerd met een gebitsreiniging wenst dan moet u dat nog gewoon telefonisch inplannen.

Controle afspraak combineren met gebitsreiniging

Wist u dat u uw controle afspraak (bijna) altijd kunt combineren met de gebitsreiniging? Dat scheelt u een extra bezoek. Wanneer u meteen als u de stoelt uitkomt een nieuwe afspraak maakt voor de controle dan plant u de gebitsreiniging er meteen bij!

Beugels

Naast de beugelbehandeling met brackets die wij sinds 2014 aanbieden kunt u nu ook bij ons terecht voor een onzichtbare beugel. Wilt u op een verantwoorde wijze uw tanden recht laten zetten? Bel ons dan voor een consult voor advies.

Het moderne en zeer geavanceerde bracketsysteem:

Insignia bracket beugel

De onzichtbare beugel:

Onzichtbare Spark beugel

Wet AVG

Tandartspraktijk de Waard verwerkt medische gegevens van patiënten. Vanwege de gevoeligheid van deze gegevens hebben wij uw privacy hoog in het vaandel staan. In ons privacyregelement kunt u lezen welke persoonsgegevens wij verwerken en waarvoor. Tevens staat erin opgenomen welke rechten u heeft als betrokkene. Mocht u vragen hebben of uw rechten willen uitoefenen dan kunt u tijdens openingsuren bellen met de praktijk.

Volledig privacy reglement